ETT gym med något För alla

gruppträning

CrossFit tränas bäst i grupp. Vi erbjuder dagliga pass med utbildade och kunniga coacher. Vi begränsar storleken på gruppen för bästa individuella kvalitet. Dagens pass ses och bokas på Boxpeak.

personlig träning

Vi på Crossfit Visby har mångårig erfarenhet av personlig träning och skräddarsydda upplägg. Tillsammans tar vi fram program och pass som passar just dig.

kurser

Vi anordnar regelbundet inriktade och specialiserade kurser inom olika delar av träning och CrossFit. Vi har t.ex. haft kurser inom olympisk lyftning, mammaträning och ungdomsträning.

open gym

Utöver möjligheten att gå på pass får du som medlem även möjlighet att träna fritt i gymmet. Träna i egen regi eller utför boxens programmering på en tid som passar dig.

event & tävlingar

Vi anordnar regelbundet olika tävlingar och events på Crossfit Visby. Det kan vara mindre boxdagar till större tillställningar som Battle Of Gotland, vår årligt återkommande tävling där vi bjuder in lag från hela Sverige. Vi gör även samarbetsevent med olika företag och organisationer.

Öppetider

Öppetider open gym

Måndag 08:00 - 20:00
Tisdag 06:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 06:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 12:00
Söndag: 16:00 - 18:00

Dagens pass

Måndag - Torsdag
16:30, 17:30, 18:30

Fredag
16:30, 17:30

Lördag
09:30

pass & bokning

våra lokaler

gå på pass

sal för pass

I vår stora sal hålls dagens pass samt andra kurser och gruppträningar. När det inte pågår pass är alla medlemmar välkomna att träna här som en del av open gym.

träna fritt

open gym

Open Gym är ytan för att träna själv på valfri tid. När det inte pågår pass går det även bra att använda passytan.

övriga faciliteter

omklädningsrum

Våra lokaler är utrustade med omklädningsrum och duschar. Som en medlemsförmån finns alltid rena handdukar att använda.

medlems-
förmåner

kök och umgängesyta

Ovanför vår passyta hittar du ett loft med ett litet kök och umgängesyta. Här kan du värma lunchlådan eller låta barnen roa sig medan du går på pass.

boka prova på pass nu!

boka