om crossfit visby

vår historia

8 år av träningshistoria

Crossfit Visby är Gotlands första och största CrossFit box och har funnits sedan 2013. Här tränar människor i alla åldrar och på alla nivåer. Vi har allt ifrån nystartade ungdomar till seniora atleter som tränar och tävlar på en hög nivå. På våra pass kan alla delta, oavsett nivå och träningsvana. Vi utmanar dig på den nivån du är och anpassar övningar individuellt.

Vi jobbar konstant med verksamhetsutveckling vad gäller förbättringar av lokal, pass och förmåner för våra medlemmar. Men mest stolta är vi ändå över den gemenskap och familjelika känsla vi har byggt upp genom åren!

Varför bli medlem?

Vad säger våra medelemmar?

Jag hade en bild av att en CrossFit box var full av "muskelberg" men när jag väl vågade mig dit möttes jag av allt mellan ungdomar, pensionärer och kompetenta coacher. Idag är Crossfit Visby en stor del av mitt liv och jag har träffat människor som idag är mina närmsta vänner.

Amanda, 25

Jag har jobbat 20 år i ambulans med mycket sittande och skräpmat. Fick först höra rykten om att CrossFit var farligt och skadefyllt men valde ändå att prova en gång. Idag har jag tränat på CrossFit Visby i 5 år. Jag har mindre skador och är mer förbered både fysiskt och psykiskt i mitt arbete.

Henrik, 46

För mig som är intresserad av alla sorts idrott och rörelse är CrossFit helt suveränt för att bygga en funktionell och mångdimensionell fysik. Jag får även den gemenskap och lagkänsla som jag tidigare saknat i vanlig gymträning. Att börja träna på CrossFit Visby har varit värt varje krona och minut jag har lagt.

Fred, 27
boxregler

coach robin house rules

Vi värnar om en ren, trevlig och organiserad träningsplats där alla människor känner sig välkomna och trygga. Det är därför alla medlemmars ansvar att träna under följande villkor: 

  • Ordning och rent
  • Respekt mot coacher och andra medlemmar
  • Anti-Doping Policy
  • Träna smart
  • Noll tolerans mot diskriminering

bli medlem idag!

bli medlem