CrossFit Visby
Where the magic happens
Blog
20
June
2016

GRATIS swingskola!

På självaste midsommardagen så erbjuder vi alla som som vill en mindre kettlebellsving workshop helt kostnadsfritt med vår kettlebellexpert Carolina!

Kettlebellsvingen är en fantastisk övning. Den jobbar både med styrka, explosivitet och uthållighet, beroende på hur man väljer att använda den och vilken teknik man använder sig av. Det är också en av standardövningarna inom CrossFitträning.

Men oavsett hur bra en övning än är så är den aldrig bättre än den teknik den utförs med. Även om svingen kan tyckas oskyldig vid första anblick så finns det en skaderisk vid fel utförande. Och dessvärre så ser vi en hel del svingar som utförs på ett inte helt optimalt sätt. Både på vår box och andra gym, boxar och på sociala medier.
Det vill vi ändra på!

Därför erbjuder vi nu till att börja med en workshop inom kettlebellsvingtekniken helt utan någon kostnad! Även om du har svingat förut eller är helt ny så kommer du garanterat lära dig något nytt och nyttigt.

Kunskap är makt säger de vise och den här kunskapen kan bespara dig en massa onödiga skador samt effektivisera din träning. Och vem vill inte det?

kettlebells
Tid och plats?


Lördag 25 juni
15:30-16:30
CrossFit Visby – Österbyväg 24

Ingen anmälan behövs. Kom i tid!

author: Carolina Bosdotri

Boka ditt pass här!
Boxpeak_small_white
CROSSFIT JOURNAL
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
Kontakta oss

info@crossfitvisby.se
CF Visby träning AB
Österbyväg 24
621 41 Visby

Gilla oss!
>