CrossFit Visby
Where the magic happens
Blog
01
August
2017

Personlig tränare – Tina Westberg

Tina är boxens senaste tillskott bland våra personliga tränare. Efter en lång yrkeskarriär inom ett helt annat område sadlade hon om och utbildade sig till personlig tränare. Drömmen om att få jobba som PT och hjälpa andra människor till ett friskare och starkare liv hade funnits där länge, men det var när hon plötsligt stod mellan jobb som hon tog steget och utbildade sig på Safe Education. Tina är utbildad och licensierad  Pt och lic. Kostrådgivare – på Safe Education, UGL, ledarskapsutbildning & Crossfit level 1.
Specialområden – jobbar gärna med Seniorer, från 50+ och värnar om att lära ut tanken och vikten av ett hälsosamt leverne

Tina har hand om boxens seniorer på särskilt avsedda pass fyra gånger i veckan. Omtyckt och duktig på det hon gör Tina till en stor favorit bland många och med sitt engagemang och glädje visar hon både sig själv och oss andra att ingen är för gammal för att kunna träna. Med stor livserfarenhet och kunskap leder hon även den vingligaste pensionären till starkare knäböj och en roligare vardag. Boka Tina för PT-timme, konsultation eller varför inte ta hjälp av henne för att få råd och stöd i kosten.

 

“Tina är en proffsig tränare som har förmågan att se våra olika behov och möjligheter till genomförande av momenten. Tina är också mycket inspirerande,glad och skapar trygghet. Tina ger mycket tydliga instruktioner som följs upp och rättas till på ett bra sätt. Känner mig väldigt nöjd efter varje gång och längtar alltid till nästa pass.”
– Madelene

“Att träna seniorpass med pttinawestberg är en upplevelse. Jag är euforisk efter passet och känner mig glad och nöjd. Tina är oerhört professionell och empatisk. Hon ser alla som individer utifrån de förutsättningar man har. Love Tina.”
– Elisabeth

Läs mer: Seniorträning på CrossFit Visby

Till Tinas hemsida!

Och glöm inte att följa Tina på Instagram under @pttinawestberg

author: Carolina Bosdotri

Boka ditt pass här!
Boxpeak_small_white
CROSSFIT JOURNAL
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
Kontakta oss

info@crossfitvisby.se
CF Visby träning AB
Österbyväg 24
621 41 Visby

Gilla oss!
>