CrossFit Visby
Where the magic happens
Blog
18
July
2017

Personlig Tränare – Robin Hedvall

Personlige tränaren och även boxens head coach Robin Hedvall har många år som PT i bagaget. Med en djup kunskap inom träning lotsar han sina atleter mot framgång. I Robin hittar du en tränare som ger dig den där extra peppen att klara av det du inte trodde var möjligt. Han har tidigare drivit Visby Gym (Gamla Nautilus), ett av Visbys äldsta gym. Man kan även säga att det var Robin som först tog CrossFiten till ön. Det började med pass för vänner och bekanta i skogarna kring P18-spåret. De som ville hänga på var välkomna och snart var det en trogen skara anhängare som körde WODar tillsammans utomhus. Än idag pratar folk fortfarande om Robins pass vid P18.

Förutom sin utbildning som personlig tränare hos PT School  (Steg 1 och 2) har han även en rad andra utbildningar i bagaget som ex; Styrkeinstruktör – World class, FAR (fysisk aktivitet på recept), CrossFit Strongman, CrossFit Mobility och CrossFit level 1. Under imponerande 15 år har han jobbat inom branschen.
Boka in en timme med Robin och upptäck vad han kan göra för dig!

Omdömen från några av hans klienter:

“Min plan var från början att köra några månaders programmering som en extra boost i träningen. Men när jag väl var igång kändes det som en process som var alldeles för positiv för att avbryta. Robin går helhjärtat in i sin roll som PT/coach och vet många gånger mer än jag vad min kropp klarar av. Han hjälper mig att ta vara på och utveckla drivet inom mig genom att hela tiden hitta en utvecklande och rolig programmering. För hur det än är så är det ändå träningsglädjen som får mig att lägga alla dessa timmar på boxen.”
– Pernilla

“Utan Robins hjälp hade jag aldrig varit där jag är idag i min träning. Han har hjälpt mig tillbaka från en ordentlig skada och dessutom fått mig att utvecklas mer än jag någonsin trodde var möjligt. Han pushar en till att testa sina gränser och gå utanför sin comfort zone, inte bara fysiskt utan även mentalt.”
– Katarina

author: Carolina Bosdotri

Boka ditt pass här!
Boxpeak_small_white
CROSSFIT JOURNAL
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
Kontakta oss

info@crossfitvisby.se
CF Visby träning AB
Österbyväg 24
621 41 Visby

Gilla oss!
>