CrossFit Visby
Where the magic happens
Blog
17
July
2017
Personlig tränare PT i Visby Anton Lundgren

Personlig Tränare – Anton Lundgren

Först ut av våra personliga tränare är Anton Lundgren.
Sedan 2006 har han arbetat med träning och med sin stora erfarenhet och ett lugn och tålamod som smittar av sig är han en omåttligt populär coach och PT. När han inte jobbar som PT så hittar ni honom på brandstationen. Han har tidigare arbetat som PT på olika gym i Stockholm innan han flyttade till Gotland tillsammans med sin sambo Karolina.
Anton har en nationell och internationell PT-licens som han tagit via PT School Stockholm. Utöver det har han även samlat på sig ytterligare några utbildningar; Funktionell tränare- The Academy, Kettlebellinstruktör – Spartan Training, Massage – Friskvårdsgruppen och CrossFit Level 1 – Crossfit.

Det som gör honom så populär som tränare är förutom den fantastiska kunskapsbank han sitter på hans sätt att jobba med individen. Han är noggrann och ödmjuk inför uppgiften och lyssnar på klientens behov och livssituation. Med Anton får du verkligen en unik och individuell träningsupplevelse helt satt efter dig och din situation. Boka in dig för PT-timmar med Anton och resultaten kommer inte vänta på sig!

Avslutningsvis några fina ord från Antons klienter:

“Anton brinner för det han gör, väldigt påläst och duktig! Han driver mej till vansinne med sin envishet för jag är mkt lat jävel ibland Han är en glad och positiv kille som hjälper mej att få bra resultat. Kanonbra PT !”
– Agneta

“Han är noggrann o är duktig på att peaka just dina mål o se var du är i träningen , rätt balans o varierad träning som leder framåt . Hård med krav på rätt sätt ,bra upplagd programmering med kommunikation via nätet , han har känslan o se vad just vad som behövs bara man harlite tålamod o inte stressar iväg , hålla sig till game plan.”

– Alex

 

author: Carolina Bosdotri

Boka ditt pass här!
Boxpeak_small_white
CROSSFIT JOURNAL
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
Kontakta oss

info@crossfitvisby.se
CF Visby träning AB
Österbyväg 24
621 41 Visby

Gilla oss!
>