KOSTRÅDGIVNING

Grunden för vår hälsa och prestation börjar med vad vi väljer att stoppa i våra kroppar. Rätt mat är både medicin och bränsle – men vad är rätt mat för just dig? Under en kostrådgivning pratar vi om dig och din kost. Oavsett om ditt mål är hälsa, prestation eller viktnedgång kommer du få kunskapen och verktygen för att själv kunna anpassa din kost efter dina mål- och förutsättningar.

kostrådgivningspaket

Kostregistreringspaket är för dig som verkligen vill utvärdera din kost, få bästa möjliga coachning i hur du bör förändra din kost och följa upp dina förändringar och framsteg. Vid behov utformas även ett individuellt kostschema. Kost registreringspaketet är fördelat på 3tillfällen

1:A TRÄFFEN

Grundläggande genomgång av mål och förutsättningar, eventuella kroppsammansättningstester samt genomgång av ifyllandet av kostregistreringen.
Step
1

2:A TRÄFFEN

Vi utgår från din kostregistrering och gör en djupdykning i dina kostvanor. Kostregistreringen ger möjlighet till största möjliga precision i analysen av din kost och i de råd du kommer få. Efter träff 2 kommer du ha kunskapen och verktygen för att själv kunna anpassa din kost efter dina mål- och förutsättningar. Vid behov kommer du även kunna få ett individuellt kostschema.
*Inför Tillfälle 2 fyller du själv i en 4-7dagars kostregistrering som skickas in ett par dagar innan ``Träff 2``
Step
2

3:E TRÄFFEN

Vid träff 3 följer vi upp hur de eventuella förändringarna i din kost har fungerat och vilka resultat de gett. Vi följer upp eventuella tester och reder ut ytterligare frågor och funderingar som uppstått sedan träff 2.
Step
3

Rätt mat är både medicin och bränsle – men vad är rätt mat för just dig?

Boka ditt pass här!
Boxpeak_small_white
CROSSFIT JOURNAL
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
Kontakta oss

info@crossfitvisby.se
CF Visby träning AB
Österbyväg 24
621 41 Visby

Gilla oss!
>