CrossFit Visby
Where the magic happens
Blog
22
February
2016

Inför CrossFit Open!

Nu är det dags igen!
På torsdag drar CrossFit Open 2016 igång!
Det är många från boxen som vill vara med. 
Open är ett perfekt tillfälle att verkligen testa dig själv. Kanske var du med förra året och vill se vad som har hänt sedan dess. Kanske är du nybörjare och tycker det är kul att se var du ligger. Eller siktar du mot en plats i Regionals till och med? CrossFit Open är till för alla och oavsett anledning till att du vill vara med så är säkerligen den största drivkraften den härliga gemenskap och atmosfär Open skapar.

Ni som inte vill vara med och tävla i år, är hjärtligt välkomna att titta på och heja fram atleterna! 
Vi önskar även att fler vill hjälpa till att döma. Är du intresserad så ta ett snack med någon av coacherna så berättar vi mer.

Här är lite info inför de fem kommande veckorna av roliga wodar!

SÖNDAGAR 15:00.
Vi kommer köra tävlingspassen på söndagar klockan 15:00
Vi ser helst att alla som är med och tävlar kör sitt pass där och då!
Skulle du av någon anledning absolut inte kunna en söndag, så får du kontakta någon av domarna och bestämma en tid som funkar.

TÄVLANDE.
Kom i god tid och värm upp ordentligt. Det kommer ske en gemensam genomgång av passen och de standards som gäller. Till vissa pass kommer det finnas en skalad klass. Du bestämmer på plats vilken du önskar delta i vid det tillfället.

DOMARE.
Var på boxen i tid för genomgång av standards och pass. Prata med oss på boxen! Även ni som tävlar kan döma när andra kör sina pass. Ju fler domare vi har, desto snabbare och smidigare kommer tävlingspassen flyta på. Prata med coach på boxen för mer info.
Info ang judges course: https://oc.crossfit.com/judges

PUBLIK.
Kom och heja på de som är med och tävlar! Atmosfären och stämningen under open-passen brukar inte likna något annat! Det är som barnkalas fast för vuxna. Så kom! Ta med vänner, familj och grannar. Drick lite kaffe, ät en kaka och vifta med pom-poms! Nu kör vi!

author: Carolina Bosdotri

Boka ditt pass här!
Boxpeak_small_white
CROSSFIT JOURNAL
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
Kontakta oss

info@crossfitvisby.se
CF Visby träning AB
Österbyväg 24
621 41 Visby

Gilla oss!
>